Bulgaria – preturi la odihna All Inclusive

bulgaria-din-chisinau vita-park-albena-din-chisinau bolgarija iz kishineva

Bulgaria este o țara minunata cu o istorie bogata si traditii seculare.  Clima moderata continentala si multiple obiective turistice atrag un mare flux de turisti din toate colturile lumii. Coasta bulgara a Marii Negre impresioneaza turistii prin plajele sale aurii si multiplele modalitati de agrement. Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Albena – cele mai populare statiuni ale Bulgariei sunt apreciate pe scara larga si fac parte din topul celor mai frumoase plaje din Europa. Popularitatea acestei destinatii creste si in tara noastra. In ultimii ani tot mai multi locuitori ai Moldovei aleg hotelurile din Bulgaria pentru vacantele lor.

Odihna din 4 iunie 2020

Hotel Masa Stațiunea Prețul, euro/pers
Hotele 3*
ZLATEN ROG All Inclusive Light GOLDEN SANDS 132
BLUE SKY All Inclusive GOLDEN SANDS 165
GLORIA All Inclusive ST.CONSTANTIN 185
TRAKIA All Inclusive SUNNY BEACH 190
NESSEBAR BEACH All Inclusive SUNNY BEACH 201
AZURRO All Inclusive SUNNY BEACH 213
Hotele 4*
AURORA All Inclusive ST.CONSTANTIN 158
MADARA All Inclusive GOLDEN SANDS 187
SUNRISE ALL SUITES RESORT All Inclusive OBZOR 193
MIMOSA All Inclusive GOLDEN SANDS 201
TRAKIA PLAZA All Inclusive SUNNY BEACH 217
MARVEL All Inclusive SUNNY BEACH 262
Hotele 5*
PLANETA All Inclusive SUNNY BEACH 227
THERMA ECO SPA All Inclusive KRANEVO 323
ROYAL PALACE HELENA PARK All Inclusive SUNNY BEACH 330

Prețul include:

  • – Transport Chișinău – Bulgaria hotel – Chișinău
  • – Cazare 6 nopți pentru 1 persoana in camera dublă
  • – Masa indicata
  • – Asigurare medicala
  • – Toate taxele comunale

3 motive sa alegi odihna la mare in Bulgaria

  1. Preturile. Costul sejurului in Bulgaria pentru cetatenii Moldovei este destul de accesibil. In comparatie cu odihna in Turcia, litoralul bulgaresc este semnificativ mai ieftin. In acelasi timp, nivelul serviciilor bulgaresti creste de la an la an. Mai mult de-atat, multehoteluri din Bulgaria ofera cazare gratuita pentru copii sub 14 ani. Adica, plecand in vacanta cu doi copii, veti plati doar pentru transportul in Bulgaria din Chisinau si asigurarea medicala pentru fiecare dintre ei.
  2. Nivelul serviciilor. In ultimii ani acesta a avut o crestere impresionanta.  Au aparut  hoteluri super-moderne cu camere stilat amenajate si dotate cu toate conditiile. Majoritatea hotelurilor functioneaza in baza sistemului All Inclusive. Bulgaria este cunoscuta prin acest fapt. De obicei, aceasta include masa tip bufet din belsug impresurata cu preparate din bucataria autohtona, europeana si internationala.
  3. Distractii. E cert faptul ca in Bulgaria nu este cu putinta sa te plictisesti. Faimoasele statiuni ale Bulgariei, Nisipurile de Aur si Sunny Beach, sunt pline de cluburi, restaurante, baruri, magazine si multe altele. In multe hoteluri echipele de animatori au grija de dispozitia buna a oaspetilor sai. Multora s-ar putea sa fie pe plac serile tematice organizate pe teritoriul hotelului

Grecia cu autocarul

grecia-din-chisinau

Kemer din Chișinău

turcia-kemer-din-chisinau

Duni, Bulgaria

bulgaria-dune

 compania de turism chisinau