Tururi Recomandate

Hotele recomandate din Spania - Htop Pineda Palace 4*

Hotelul este reprezentat de o clădire cu 8 etaje. Este situat la 72 km de aeroportul din Barcelona, în centrul orașului Pineda de Mar, la 50 de metri de plajă.
de la €469

Hotele recomandate in Cipru - Agia Napa, Nestor Hotel 4*

Hotelul se afla la 250 m de centrul orasului, la 30 m pana la statia de autobuz, la 2 minute de mers pe jos de Muzeul Maritim, la 50 km de aeroportul din Larnaca.
de la €720

Hotele recomandate in Cipru - Pafos, Panareti Coral Bay Hotel 3*

Situat în Golful Coralilor din Paphos, la doar 50 m de mare, Complexul Panareti Coral Bay oferă cazare în sistem self-catering. Printre facilităţi se numără o piscină în aer liber, o piscină interioară şi o cadă cu hidromasaj. Există de asemenea o sală de sport şi o saună.
În zonele publice este disponibil acces WiFi gratuit. Chicineta este complet utilată, oaspeții având la dispoziție vase şi ustensile de gătit, fierbător, cafetieră, o masă mică, cuptor cu microunde şi frigider.
de la €591

Hotele recomandate in Cipru - Protaras, Cavo Maris Beach Hotel 4*

Situat într-o grădină cu palmieri de pe plaja Protaras, Cavo Maris oferă 2 terenuri de tenis, centru spa, un foişor în apropiere de plajă şi mic dejun tip bufet.
Camerele au balcon cu vedere la Marea Mediterană, la piscină şi la munţi.
La mai puţin de 100 de metri de hotel se găsesc magazine, baruri şi restaurante. Acest hotel este la 2 minute pe jos față de plajă.
de la €970

Hotele recomandate din Spania - Nuba Hotel 4*

Nuba Hotel 4* este situat pe plaja din Comarruga, în apropiere de centrul statiunii, la cinci minute de la restaurante, baruri și cluburi. Hotelul oferă un centru spa, 2 piscine sezoniere, camere confortabile cu balcoane. Recomandam hotelul pentru familii. Celor mai mici oaspeți le sunt oferite un mini-club, piscina pentru copii, loc de joaca, mini-cinema, discoteca. În timp ce copiii se distreaza in zona lor, părinții se pot relaxa în centrul spa.
de la €488

Hotele recomandate din Spania - Blaucel 4*

Hotelul reprezinta o clădire cu 7 etaje. Este situat la la 85 km de aeroportul din Barcelona, la 1,5 km de centrul orașului Blanes, la 100 de metri de plajă. Hotelul a fost construit în anul 2004. Unul dintre cele mai bune hoteluri din categoria aceasta. Hotelul oferă o atmosferă confortabila de casa, nivel inalt de servicii, personal atent și mincare bună. Drumul spre plaja trece printr-un parc umbrit. Recomandam tuturor turistilor, în primul rind pentru familii cu copii.
de la €563

Hotele recomandate din Spania - Tahiti Playa 4*

Hotelul este reprezentat de o clădire cu 7 etaje. Se afla la 80 km de la aeroportul din Barcelona, la 100 m de centrul zonei turistice Santa Susana, pe prima linie. Hotelul a fost construit în 2001, ultima reparatie a fost în 2014 (au fost renovate camerele, balcoanele, fațada, saloanele, barurile). Un hotel popular în categoria sa cu multe avantaje: situat în apropiere de plajă, piscină mare, animație activă pentru copii și adulți. Hotelul este situat la cițiva metri de plaja din Santa Susanna, pe Costa del Maresme.
de la €469