Tururi Recomandate - Bulgaria

Cele mai populare hotele in Bulgaria, pretul la odihna

Lista si preturi pentru odihna 2019 in Bulgaria din Chisinau cu autocarul in cele mai populare si vindute hoteluri, pe cere aleg turistii din tara noastra.
de la €195

Stațiunea Golden Sands, hoteluri recomandate

Statiunea Golden Sands are o clima blinda, iar avantajul sau principal este plaja superba cu nisip auriu.
Hotelurile moderne ofera conditii de trai bune: camere confortabile, o gama larga de servicii suplimentare de o calitate inalta.
Un loc central de distractii in Golden Sands, cu exceptia plajei si promenadei, este aquapark-ul Aquapolis, care este impartit in trei sectoare (copii, adulti si o parte speciala pentru fanii de divertisment extremal).
de la €152

Sunny beach - stațiunea populară in Bulgaria din Chișinău

Sunny Beach - este o statiune turistica foarte populara in Bulgaria. Pe teritoriul statiunii functioneaza aproximativ 800 de hoteluri de diferite categorii.
Statiune se orienteaza pe o vacanta la plaja pentru intreaga familie.
Cea mai buna optiune de odihna aici va fi sistemul All Inclusive (tot inclus), care include mesele si bauturile gratuite pe tot parcursul zilei
de la €159

Odihna econom în Bulgaria - nu plătești nimic adăugător

In cazul in care cel mai important pentru dvs in vacanta este soarele, plaja si marea, sortimentul nostru de hoteluri va va fi foarte folositor.
Sezon de vara in Bulgaria in statiunile marii Negre incepe din mijlocul lunii mai si dureaza pina la inceputul - mijlocul lunei octombrie.
Si indiferent de perioada de vacanta aleasa de dvs, va veti gasi odihna la preturi rezonabile.
de la €132

Odihna excelenta cu copii la mare in Bulgaria

Odihna cu copii in Bulgaria din Chisinau are multe avantaje:
- Mare cu o concentratie scazuta de sare,
- Plaje de nisip largi,
- Soare, clima blinda si lipsa de aclimatizare, - Fructe proaspete si alimentie de calitate inalta in hoteluri
de la €343

Broneaza din timp odihna ta in Bulgaria

Ca întotdeauna, Bulgaria este o regiune foarte populara in acest sezon printre turistii din Chisinau. De ce noi alegem Bulgaria:
- Clima obisnuita si plaje largi de nisip,
- Conditii de trai confortabile,
- Infrastructură bine dezvoltată și un nivel ridicat de servicii.
de la €132

Stațiunea Albena, Bulgaria - prețuri de odihna din Chișinău

Albena este situata la 30 de km de capitala maritima a Bulgariei – orasul Varna. Statiunea are plaja in lungime de 7 km, cu o latime de 150 m, cu nisip fin; apa marii fiind curata, calma si calda.
Albena este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe litoralul Marii Negre, situata pe teritoriul rezervatiei naturale Baltata. De aceea este considerata a fi una din cele mai pline de verdeata.
Aproape toate hotele statiunii ofera sezlonguri si umbrele gratis
de la €243

Bulgaria din Chișinău, rezrevare din timp in Bulgaria

Bulgaria oferă o mulţime de clipe plăcute pentru fiecare membru al familiei tale! Ospitalitatea bine cunoscută a localnicilor creează o armonie perfectă într-o frumusețe a naturii bulgare, a mării calde şi programe vaste pentru excursii. Aici vă puteţi bucura de o vacanță chiar şi la un cost scăzut. Rezervarea anticipată a călătoriei în Bulgaria oferită de Aviatur permite un cîștig suplimentar în ceea ce privește preţul și în același timp asigură accesibilitatea la serviciile solicitate de Dumneavoastră.

odihna in Bulgaria varaOdihna în perioada estivală se bucură de o mare popularitate, căci se pot efectua excursii combinate cu vizitarea locurilor istorice. Mii de kilometri de plaje curate, mare caldă, afectuosă, calmă și o mulțime de impresii de neuitat – sunt toate în favoarea turiștilor. Clima locală este potrivită și favorizează primirea bronzului mult așteptat și frumos etalat, iar mulțimea izvoarelor minerale cu apă pură ajută la îmbunătăţirea stării dumneavoastră de sănătate în orice moment al anului.


odihna in Bulgaria iarnaSărbătorile de iarnă petrecute în Bulgaria din Chișinău - e cel mai potrivit moment pentru a-l petrece la staţiunile locale de schi, în special la sărbătorile de Crăciun şi Anul Nou. Sezonul de iarnă începe în luna decembrie şi durează pînă la sfîrșitul iernii. Odihna pe timpul iernii, deseori pleacă întreaga familie alături de copii. Echipamentul special pentru iarnă poate fi ales și pentru cei mai mici membri ai familiei, pentru a se putea bucura cu toții de odihnă.


Bulgaria din ChisinauIndiferent de perioada anului, vacanța este însoţită întotdeauna de un program interesant pentru excursii. Oraşele antice - maiestuosul Templu, mănăstirile arhitectural-istorice şi rezervațiile naturale - permit fiecărui cunoscător de frumusețe o delectare de neuitat. Deseori excursiile sunt însoţite de degustări ale bucatelor și băuturilor locale, precum şi participarea la diverse activităţi culturale. Iubitorii de vacanțe active pot face o excursie scurtă cu barca în Istanbulul turcesc sau pe coasta română.

Odihna in Bulgaria - este o alegere excelentă în comparație cu preţul relativ scăzut. Excursiile contribuie la primirea celor mai deosebite impresii. Vă veți întoarce cu multă plăcere la noi, dacă călătoriți împreună cu Aviatur!