Tururi Recomandate - Bulgaria

Odihna excelenta cu copii la mare in Bulgaria

Odihna cu copii in Bulgaria din Chisinau are multe avantaje:
- Mare cu o concentratie scazuta de sare,
- Plaje de nisip largi
de la €283

Odihna Deluxe in Bulgaria - doar hotele excelente

Va invitam sa va relaxati in cele mai bune hoteluri din Bulgaria pe coasta marii Negre. Va asteapta hotelurile in urmatoarele statiuni: Sunny Beach, Obzor, Nisipurile de Aur, Duni, Riviera.
Ce sa asteptati de la hoteluri bulgaresti de clasa Deluxe?
Desigur, un teritoriu mare, camere confortabile si spatioase cu tot de ce este nevoie, un mare assortiment de feluri de mincare a bucatariilor diferitelor popoare a lumii, divertisment pentru toate gusturile.
de la €141

Odihna econom în Bulgaria - nu plătești nimic adăugător

In cazul in care cel mai important pentru dvs in vacanta este soarele, plaja si marea, sortimentul nostru de hoteluri va va fi foarte folositor.
Sezon de vara in Bulgaria in statiunile marii Negre incepe din mijlocul lunii mai si dureaza pina la inceputul - mijlocul lunei octombrie.
Si indiferent de perioada de vacanta aleasa de dvs, va veti gasi odihna la preturi rezonabile.
de la €119

Odihna pentru tineri in Bulgaria

Pentru tineri, care doresc sa petrece vacanta in Bulgaria oferim hoteluri in statiunile populare Sunny Beach și Nisipurile de Aur. Acestea oferă vizitatorilor maximă posibilitatea pentru activități în aer liber si pe plaja:
- Cluburi de noapte și discoteci, aquaparcuri, piețe, magazine cu suveniruri și așa mai departe;
- Prețurile disponibile pentru cazare si distractii
de la €119

Odihna la stațiunea Sf. Constantin si Elena

Principalele avantaje de odihna în stațiune sunt:
1) gama larga de hoteluri pe orice gust si buget;
2) gamă decentă de facilități de a petrece timpul liber la stațiune pentru adulți și copii;
3) izvoare cu apa minerala;
4) parcuri și păduri
de la €158

Bulgaria, Duni - odihna excelentă pe malul mării

Duni reprezinta un complex de hotele si vile, carea lucreaza la sistemul All Inclusive, situat intr-un teritoriu destul de mare in partea sudica a muntilor.
Ofera odihna de lux, fiind situat in golful Duni, intr-o zona unde natura s-a pastrat in toata splendoarea ei.
Zona complexului, de la ultima casa pana la port si plaja, este zona pietonala – cu stradute umbrite si inguste, amintind de un vechi oras, terase insorite si un mic port.
de la €312

Sunny beach - stațiunea populară in Bulgaria din Chișinău

Sunny Beach - este o statiune turistica foarte populara in Bulgaria. Pe teritoriul statiunii functioneaza aproximativ 800 de hoteluri de diferite categorii.
Statiune se orienteaza pe o vacanta la plaja pentru intreaga familie.
Cea mai buna optiune de odihna aici va fi sistemul All Inclusive (tot inclus), care include mesele si bauturile gratuite pe tot parcursul zilei
de la €161

Bulgaria din Chișinău, rezrevare din timp in Bulgaria

Bulgaria oferă o mulţime de clipe plăcute pentru fiecare membru al familiei tale! Ospitalitatea bine cunoscută a localnicilor creează o armonie perfectă într-o frumusețe a naturii bulgare, a mării calde şi programe vaste pentru excursii. Aici vă puteţi bucura de o vacanță chiar şi la un cost scăzut. Rezervarea anticipată a călătoriei în Bulgaria oferită de Aviatur permite un cîștig suplimentar în ceea ce privește preţul și în același timp asigură accesibilitatea la serviciile solicitate de Dumneavoastră.

odihna in Bulgaria varaOdihna în perioada estivală se bucură de o mare popularitate, căci se pot efectua excursii combinate cu vizitarea locurilor istorice. Mii de kilometri de plaje curate, mare caldă, afectuosă, calmă și o mulțime de impresii de neuitat – sunt toate în favoarea turiștilor. Clima locală este potrivită și favorizează primirea bronzului mult așteptat și frumos etalat, iar mulțimea izvoarelor minerale cu apă pură ajută la îmbunătăţirea stării dumneavoastră de sănătate în orice moment al anului.


odihna in Bulgaria iarnaSărbătorile de iarnă petrecute în Bulgaria din Chișinău - e cel mai potrivit moment pentru a-l petrece la staţiunile locale de schi, în special la sărbătorile de Crăciun şi Anul Nou. Sezonul de iarnă începe în luna decembrie şi durează pînă la sfîrșitul iernii. Odihna pe timpul iernii, deseori pleacă întreaga familie alături de copii. Echipamentul special pentru iarnă poate fi ales și pentru cei mai mici membri ai familiei, pentru a se putea bucura cu toții de odihnă.


Bulgaria din ChisinauIndiferent de perioada anului, vacanța este însoţită întotdeauna de un program interesant pentru excursii. Oraşele antice - maiestuosul Templu, mănăstirile arhitectural-istorice şi rezervațiile naturale - permit fiecărui cunoscător de frumusețe o delectare de neuitat. Deseori excursiile sunt însoţite de degustări ale bucatelor și băuturilor locale, precum şi participarea la diverse activităţi culturale. Iubitorii de vacanțe active pot face o excursie scurtă cu barca în Istanbulul turcesc sau pe coasta română.

Odihna in Bulgaria - este o alegere excelentă în comparație cu preţul relativ scăzut. Excursiile contribuie la primirea celor mai deosebite impresii. Vă veți întoarce cu multă plăcere la noi, dacă călătoriți împreună cu Aviatur!