Tururi Recomandate - Grecia

Odihna econom - tururi cu autocarul si avion

Ce condiții să se aștepte de la hoteluri econom din Grecia:
- Camere simple, cu toate necesitatile,
- O zonă compacta a hotelului
de la €151

"Legendele Olimpului" - excursie din Chisinau in Grecia cu autobus

Cea mai completa si interesanta informație despre Grecia antică, ca parte a unui tur excursiv de la compania AviaTur.
Vizitați cele mai populare atracții turistice din sudul Greciei, inclusiv Delphi, Atena, Salonic, Dion, Castoria, Verghina.
La cerere, puteți combina un tur excursional cu odihna pe malul mării.
de la €295

Odihna in Grecia DELUXE

Special pentru dumneavoastra am facut selectia de cele mai bune hotele Deluxe în Grecia, Halkidiki, precum și pe insula Creta.
- Hotelurile luxoase, situat pe malul azuriu al Marii Egee, atrag turiștii din întreaga lume.
- Feluri de mincare rafinate de la bucătari de top,
- Atmosfera placuta si personalul atent va lasa amintiri placute din Grecia.
de la €206

Odihna in Grecia pentru tineret - tururi cu autocarul si avion

Grecia nu va lasa sa va plictisiti!
- Monumente istorice si de arhitectura de vechimea multor secole,
- infrastructura dezvoltata (inclusiv cluburi, discoteci, taverne),
- plaja, marea caldă și o mulțime de activități acvatice
va fac sa tineti minte de vacanța în Grecia pentru o lungă perioadă de timp!
de la €206

Cele mai bune hotele pentru odihna cu copii

Majoritatea hotelurilor din Grecia au grijă de oaspeții săi cei mai mici și le ofera:
- Piscine cu topogane de apă,
- Mini-cluburi pentru diferite virste,
- Meniu cu multime de fructe, legume, cereale, precum și un loc separat in restaurant,
- Animație activă, care garantează distracția pentru copiii dumneavoastră.
de la €554

Ne odihnim in Grecia la insula Creta cu zbor direct

Insula Creta, este spălată de trei mări, fiecare cu o natură unică în felul său, climă blîndă a mării mediteraniene, fiind un adevărat paradis pentru turiştii, care sunt în căutarea unei experienţe de neuitat şi a odihnei la un nivel înalt.
Hotele de clasă lux cu personal calificat, excursii captivante pe insula Creta, vor face odihna o adevărată aventură.
de la €335

Grecia 2019 - tururi cu automobil propriu - peninsula Halkidiki

Grecia este una din țările preferate a turistilor din țara noastra. Grecia si insulele sale populare - Thassos, Corfu, Zakynthos, Halkidiki sunt alese de mii de turiști din Chișinău și Moldova. În acest an în Grecia puteți sa mergeti cu autocarul din Chișinău, cu avionul și cu automobil propriu. Beneficii turului cu automobil propriu sunt evidente: lipsa atasamentului de un loc particular și durata diversa a călătoriei. Dar datorită drumurilor excelente in Grecia, calatoria va fi o adevărată plăcere.
de la €110

Odihna in Grecia din Chisinau

Excursia în acest colț de rai va rămîne mereu în amintire, în primul rând prin diversitatea sa, și nu în ultimul rînd, prin trăirea multor senzații fascinante. Odihna în Grecia va îmbina în sine tot ceea ce este necesar pentru o odihnă completă şi distractivă, indiferent de preferințele turiștilor care vizitează acest plai cu o istorie destul de interesantă. Acest loc merită a fi vizitat, întrucît fiecare excursie va aduce impresii de neuitat. Orice turist va găsi aici propriul său anturaj, care îi va permite să uite complet de problemele cotidiene. Compania AviaTur oferă cea mai bună selecţie de programe pentru odihna în această direcție; astfel, în Grecia, oferind o întreagă gamă de servicii turistice confortabile.

Programul pentru excursie

odihna in Grecia din ChisinauOdihna in Grecia permite sufletului descoperirea adevăratelor simboluri ale întregii culturi de pe acest teritoriu, multe dintre ele atingînd o vîrstă milenară. A vedea cu propriul ochi Acropole împreună cu Panthenon, anticul Panathinaikos din marmur, Teatrul lui Dionysus, arcul Ariadnei, Templul lui Zeus din Olimp şi o mulţime de alte locuri istorice de mare importanță, pot fi vizitate chiar la sosirea în orașul Atena, unde vin majoritatea turiştilor, dornici de a vizita acest loc.

În întreaga ţară sunt situate o mulțime de monumente din epoci diferite, reflectând dezvoltarea statului grecesc şi a civilizaţiei universale ca un tot întreg. Aici există o mulțime de obiecte cu caracter religios, numărul lor depășind - 1000 de mănăstiri. Existența traseelor montane ușurează circulaţia rapidă şi confortabilă între locurile istorice semnificative.

Odihna pe litoralul mării

Grecia din ChisinauLitoralul Greciei se întinde pe o suprafață de 13.700 kilometri şi este cel mai lung litoral din Europa. Țărmul acestei antice țări este cuprins de cinci mări, în care sunt situate mai mult de două mii de insulițe - unice prin frumusețea lor. Multe dintre ele au o infrastructură turistică foarte bine dezvoltată. La dispoziția turiștilor este oferită atît activități extreme, cît și tipuri calme de odihnă, localizate pe cele mai renumite plaje. Turiștii care au comandat o vacanță în Grecia prin intermediul companiei AviaTur vor fi cazați în cele mai moderne hoteluri și se vor bucura în totalitate de beneficiile serviciului hotelier.

Pe lîngă faptul că odihna in Grecia este extraordinară, veți fi surprinși prin gama largă de bucate delicioase, o varietate de plaje cu apă cristalină, trasee special construite pentru turiști, precum şi o atmosferă vibrantă cu caracter de divertisment. O mare popularitate zonei date crează prezența prețurilor mici în comparație cu înaltul nivel de servire a turiștilor.