Tururi Recomandate -

Odihna econom in Israel 6 zile - la doar 269 $!

Odihna econom in Israel - posibilitatea de a petrece odihna de 6 zile in diferite orase a Israelului, a vedea lucruri incredibile si de a economisi bani! Cu compania noastra odihna in Israel a devenit mai accesibil si mai aproape de Dvs! Odihnă în Israel din Chisinau cu compania AviaTur - o gamă largă de hotele, tururi excursionale, precum și zboruri convenabile directe din Chisinau sau cu conexiuni bune prin Kiev, Bucuresti sau Iasi.
de la €269

Hoteluri recomandate in Grecia - insula Creta, Nana Beach Hotel 5*

Prima linie de la mare, mai multe bazine de înot, parc acvatic pentru copii, restaurante, baruri, săli de conferințe, centru de fitness, sport și de divertisment.
de la €797

Hoteluri recomandate in Turcia - Kemer, Belport Beach 4*

Va oferim o odihnă în Turcia, regiunea Kemer. Un hotel bun de 4*, situat în apropierea mării, prima linie. Ideal pentru o vacanță de familie.
de la €408

Hotele recomandate din Spania - Htop Pineda Palace 4*

Hotelul este reprezentat de o clădire cu 8 etaje. Este situat la 72 km de aeroportul din Barcelona, în centrul orașului Pineda de Mar, la 50 de metri de plajă.
de la €469

Hotele recomandate in Cipru - Agia Napa, Nestor Hotel 4*

Hotelul se afla la 250 m de centrul orasului, la 30 m pana la statia de autobuz, la 2 minute de mers pe jos de Muzeul Maritim, la 50 km de aeroportul din Larnaca.
de la €720

Odihna in Muntenegru All Inclusive - tururi cu avion

Doar câteva hoteluri din Muntenegru, lucrează la un astfel de sistem, care oferă gustări în timpul zilei, programul de animație și șezlonguri gratuite cu umbrele pe plajă.
de la €592

Odihna in Muntenegru All Inclusive - tururi cu autocarul

Odihna in Muntenegru All Inclusive - tururi cu autocarul din Chisinau.
In Muntenegru și de vacanțe de pe coasta Adriaticii a sisteme All Inclusive. Masa All Inclusive în Muntenegru implică trei mese și o gustare cu băuturi pe tot parcursul zilei.
Doar câteva hoteluri, lucrează la un astfel de sistem, care oferă gustări în timpul zilei, programul de animație și șezlonguri gratuite cu umbrele pe plajă.
de la €514