Tururi Recomandate - Spania

Hotele recomandate din Spania - Htop Pineda Palace 4*

Hotelul este reprezentat de o clădire cu 8 etaje.
Este situat la 72 km de aeroportul din Barcelona, în centrul orașului Pineda de Mar, la 50 de metri de plajă.
Camere confortabile si spațioase, teritotiul mic dar compact.
Pentru a ajunge la plaja trebuie să treci printr-un pasaj subteran.
de la €539

Hotele recomandate din Spania - Blaucel 4*

Hotelul reprezinta o clădire cu 7 etaje. Este situat la la 85 km de aeroportul din Barcelona, la 1,5 km de centrul orașului Blanes, la 100 de metri de plajă. Hotelul a fost construit în anul 2004. Unul dintre cele mai bune hoteluri din categoria aceasta. Hotelul oferă o atmosferă confortabila de casa, nivel inalt de servicii, personal atent și mincare bună. Drumul spre plaja trece printr-un parc umbrit. Recomandam tuturor turistilor, în primul rind pentru familii cu copii.
de la €606

Hotele recomandate din Spania - Tahiti Playa 4*

Hotelul este reprezentat de o clădire cu 7 etaje. Se afla la 80 km de la aeroportul din Barcelona, la 100 m de centrul zonei turistice Santa Susana, pe prima linie. Hotelul a fost construit în 2001, ultima reparatie a fost în 2014 (au fost renovate camerele, balcoanele, fațada, saloanele, barurile). Un hotel popular în categoria sa cu multe avantaje: situat în apropiere de plajă, piscină mare, animație activă pentru copii și adulți. Hotelul este situat la cițiva metri de plaja din Santa Susanna, pe Costa del Maresme.
de la €653

Hotele recomandate din Spania - Terramarina 4*

Hotelul reprezinta o clădire cu 6 etaje, construita în 1969 și complet reconstruita si renovata în 2009. Este situat la 100 km de aeroportul din Barcelona, la 10 km de centrul orasului Tarragona si la 4 km de populara stațiune Salou. Distanța până la Water Park - 500 metri. Este un hotel foarte confortabil și liniștit. Locația hotelului este plăcut surprinzătoare - cinci metri de plaja prin promenada. Locația hotelului este plăcut surprinzătoare - cinci metri de plaja prin promenada.
de la €904

Odihna excelenta cu familia si copii in Spania. Zburam din Chisinau

Unele dintre cele mai bune statiuni din Spania pentru copii sunt considerate Costa Brava si Costa Dorada, situate in apropiere de Barcelona. Plajele de nisip magnifice sunt marcate cu Flagul Albastru pentru curatenie si ecologie. Infrastructura dezvoltata ?i o mul?ime de divertisment pentru intreaga familie, precum ?i marea calda - asta e ceea ce atrage pe turistii cu copii mici. Adauga?i la aceasta faptul ca sezonul de turism dureaza din mai pana in octombrie.
de la €1306

Hoteluri din rețea Portaventura pe teritoriul parcului de aventuri. Spania, Salou

Principalul parc de aventuri în Europa - Port Aventura (Port Aventura) - este unul dintre cele mai mari parcuri de divertisment din Europa și unul dintre cele mai mari centre pentru o vacanță cu familie în Spania. Cea mai buna oferta de odihna in Spania pentru iubitori de vacanta activa - odihna pe teritoriu celui mai mare parc de aventuri - PortAventura. Pe teritoriul parcului sunt situate 4 hotele, fiecare dintre ei se difera de tematica, masa.
de la €836

Statiunea ecologica Salou - cele mai bune hoteluri

Salou (Costa Dorada) - stațiunea perfectă pentru o vacanță cu familia în Spania pe coasta mediteraneană. Toate plajele din Salou sunt marcate cu Blue Flag, acestea sunt recunoscute ca zona ecologica si intrare in apa cu nisip fin. Cea mai mare distractie pentru tineret este parcul „Port Aventura“, faimos pentru toboganele sale și aquapark.
de la €497

Tururi in Spania direct din Chisinau

Sloganul principal al turismului în Spania - I need Spain (Am nevoie de Spania) Si cu această afirmatie nu pate fi de accord doar cel care nu a vizitat aceasta minunata tara. Plaje faimoase cu nisip, cu o clima blanda mediteraneana, nivel ridicat de servicii cu un număr mare de monumente istorice și de arhitectură si multe atractii turistice.

Spania din Chisinau - deja este posibila rezervarea celor mai bune oferte pe gustul fiecarui si de a vă pregăti pentru odihna visului.

Испания из Кишинева

Fara indoiela Spania – este o tara diversă și cu multiple fațete. Aici puteți combina cu succes o vacanță pe plajă cu un tur exceptional.Tinerii de asemenea au din ce alege - dintr-o multime de stațiuni active, cu o viață de noapte vibrantă și petreceri până în zori.

Plajele Spaniei

An de an Spania ia “Steaguri Albastre” pentru plajele curate si ecologice.

În primul rând, ar trebui să acordati o atenție la stațiunile cu prefixul „Costa“,cele mai populare statiuni – sunt Costa Brava si Costa Dorada. Aceste doua statiuni se afla la aceeas distanta de Barcelona, iar turiștii combina cu succes o vacanță pe plajă cu un tur excursional.

În plus, este usor accesul la parcul de distracții Port Aventura, în care toți, indiferent de vârstă, se simt ca un copil.

Cazare in Spania

Alegerea cazarii in Spania, este suficient de mare.Unde alegeti sa stati? Poate alegeti apartamente cu toate condițiile necesare. Poate că o sa alegeti un complex hotelier, care lucrează pe sistemul All Inclusive. Poate că dmv o sa urmați majoritatea turiștilor și o sa dati preferințe unui hotel mic, care oferă servicii de cazare confortabile, aproape de plajă. În orice caz, sunteti așteptati cu bratele deschise de catre spanioli, de infrastructură bine dezvoltată, seri și nopti pline de distracție, și, desigur, plaje frumoase și mare.

De ce trebuie neaparat sa vizitezi Spania

Испания из Кишинева

  • *Zbor direct din Chisinau,zborul dureaza putin mai mult de 3 ore.
  • *O multime de statiuni,sezonul de vara incepe la mijlocul lunii mai si se termina la sfirsit de octombrie.De asemenea sunt statiuni unde e posibil scaldatul si bronzatul anul imprejur – Insulele Canare.
  • *Climat mediteranean moale.
  • *Hoteluri pentru orice gust si buzunar.
  • *O varietate mare de excursii inclusive si in alte tari precum Franta, Italia, Andorra, Portugalia, Monaco. În general, Spania - este un muzeu în aer liber.
  • *Numeroase oportunități pentru seri si nopti active de odihnă.