Team building

Cuvîntul Team Building semnifică festivităţi corporative, traininguri psihologice care schimbă modul de gîndire a colectivului şi  ajută colectivul să lucreze împreună.

TeamBuilding

Etapele Team Building-ului

  1. Echipa se formează din timp, pînă a veni la locul destinaţiei. În dependenţă de numărul ecolectivului, acestea pot fi 2-3 echipe a cîte 4-6 persoane. Este binevenit ca componenţa echipei să fie bazată pe o alegere întîmplătoare.
  2. Echipa îşi alege capitanul şi alcătuiesc sloganul său.
  3.  Participanţiii vor fi puşi în situaţii dificile, a căror rezolvare se poate face doar în colectiv, pe locuri necunoscute.
  4.  În finalul trainingului echipelor le este propus să discute despre modul trecerii etapelor, greşelele sale şi cîştigurile. Echipele primesc cadouri. 

Rezultatul unui asemenea odihne colective vor fi descărcărea psihologică. De asemenea sunt posibele rezolvarea unor conflicte sau cel puţin relaxarea. Dar, dacă directorul însuşi se va află în aceste activităţi la acelaşi nivel cu tot colectivul, atitudinea şi încrederea colectivului va creşte faţă de el, deci este o metodă bună pentru a uni colectivul şi a îmbunătăţi relaţiile între angajaţi.