Bilte de avion in Chisinau on-line

bilete de avion in chisinauCompania Aviatur oferă serviciul on-line de achiziţionare bilete de avion in Chisinau pentru zborurile celor mai cunoscute şi de încredere companii aeriene. În această secţiune Dumneavostră puteţi cumpăra bilete de avion in Chisinau pentru un zbor convenabil și confortabil din Chişinău sau din aeroporturile altor ţări. Cumpărătorilor li se oferă biletul electronic cu aceeași valoare juridică ca și cel scris pe hîrtie.

Beneficiile serviciilor noastre sunt, mai presus de toate, posibilitatea alegerii de către turist a companiei, nivelului de confort, timpului de zbor și timpul zborurilor de legătură. Călătoria planificată cu escală în aeroporturile de tranzit uneori permit economisirea în mod semnificativ a valorii de achiziţie a biletului. Pentru cei ce folosesc acest serviciu (on-line) este o comoditate de înalt nivel, deoarece scutește turistul de a sta în rînd la ghișeul de procurare a biletului.

Pentru a se îmbarca la bordul aeronavei, turistul are nevoie de buletinul de identitate şi de copia biletului on-line, care a fost trimisă cumpărătorului pe adresa personală de e-mail, specificată în prealabil. Tichetul electronic poate fi prezentat în Departamentul de contabilitate al companiei, ataşînd biletul de îmbarcare. Serviciul de cumpărare bilete de avion in Chisinau on-line prin intermediul companiei Aviatur este disponibil 24 de ore din 24.