New! Odihnă pe insula Mauritius din Chișinău

Mauritius este un adevărat smarald în Oceanul Indian. Insula oferă numeroșilor săi turiști tot ce este necesar pentru o vacanță de lux – stațiuni paradisice și peisaje nemaipomenite, scufundări cu cea mai frumoasă lume subacvatică, plaje albe magnifice, hoteluri excelente, un nivel ridicat de servicii și o adevărată întindere pentru gurmanzi sub forma unei combinații de bucătării chinezești, franceze, indiene și creole, desigur, combinate cu o abundență de fructe de mare.

Cele mai bune hoteluri din Mauritius

Hoteluri VIP
Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa 5* – de la 2618 €
The St. Regis 5* – de la 3054 €

Hoteluri de familie
Constance Belle Mare 5* – de la 2376 €
Trou Aux Biches Hotel 5* – de la 2496 €

Hoteluri pentru tineri si odihna activă
Riu Le Morne 4* – de la 2291 / All Inclusive!

Hoteluri econom
Le Palmiste Resort & Spa 3* – de la 1508 €
Coral Azur Beach Resort 3* – de la1568 €
Le Mauricia Hotel 4* – de la 1852 €
Victoria Resort & Spa 4* – de la 1951 €

Pretul include:

  • – Zbor Chișinău – Istanbul – Mauritius – Chișinău în august 2021
  • – Transferuri aeroport – hotel – aeroport
  • – Cazare la hotel 7 nopți pentru 1 persoană în cameră dublă
  • – Mese mic dejun + cina sau indicata
  • – Asigurare

Ce să faci pe Mauritius?

Spre deosebire de Maldivele vecine, Mauritius oferă un program de excursii mult mai bogat în afara hotelului. Ce să vizitați și ce să faceți în timpul vacanței dvs. în Mauritius:

  • * Plimbare prin capitala Port Louis cu clădiri coloniale;
  • * Urcați în craterul vulcanului Trou aux Cerfs, de unde se deschide o panoramă frumoasă și vizitați lacul Graand Bassin;
  • * Vizitează satul pitoresc Chamarel, unde există o cascadă cu același nume și o minune naturală – Țări în șapte culori cu nisip colorat;
  • * Pentru familiile cu copii, vă recomandăm să vizitați parcul de animale și păsări, parcul de crocodili, grădina botanică cu plante bizare, să luați zboruri cu telecabina și să faceți croazieră pe o goeletă de pirați;
  • * Pentru turiștii activi, vă recomandăm să jucați golf, tenis, echitație, ciclism nautic, caiac, parașutism.

Plaje

Toți cei 330 de kilometri din plajele insulei sunt acoperite cu plaje albe și sunt păstrate perfect curate. Mauritius este o țară cu lagune turcoaz, înconjurată de un recif de corali care protejează insula de valurile înalte, astfel încât turiștii sunt sfătuiți să intre în apă cu pantofi speciali. Aproape toate plajele au o fâșie de copaci înalți care oferă umbră și unde se află turiștii. Cele mai bune plaje sunt bazate pe regiunea de nord a insulei, combinată cu o infrastructură dezvoltată, această regiune fiind cea mai iubită de turiști. Aproape peste tot pe plaje există vestiare, dușuri, parcări, autoutilitare si cafenele.

Clima

Clima in Mauritius este subtropicală și fierbinte. Vara (noiembrie – aprilie) se caracterizează prin umiditate ridicată și o temperatură medie de +30 C în timpul zilei. Iarna (mai – octombrie) este mai blândă, cu o temperatură de +23 C. Temperatura medie a apei pe tot parcursul anului este de +22 +26 C. Iunie și iulie sunt caracterizate de vânturi puternice.

Regiuni turistice

Pentru confortul turiștilor, Mauritius este împărțit condiționat în mai multe zone turistice care diferă între ele.

Coasta de Sud este perfectă pentru acei turiști care, pe lângă o vacanță pe plajă, aleg plimbări lungi, deoarece aici sunt cele mai interesante locurile asociate cu istoria colonială a insulei.

North Shore este, fără îndoială, cea mai bună opțiune pentru acei călători care doresc să meargă pe întreaga insulă și să cunoască cele mai frumoase locuri ale sale. În plus, are cea mai dezvoltată infrastructură, cu o mulțime de magazine, cluburi de noapte și restaurante. În plus, coasta de nord își protejează perfect numeroasele lagune și plaje de vânt.

Cisiordania va atrage atât surferii, cât și pasionații de turism datorită apropierii capitalei Port Louis, precum și a stațiunii Flic-en-Flac, cu plaje excelente și numeroase magazine.

Coasta de est este, fără îndoială, cea mai frumoasă coastă de aici, relativ izolare și liniște, cu cea mai mică amprentă a civilizației moderne.

compania-de-turism-chisinau-aviatur