Tururi Recomandate - Bulgaria

Odihna in Bulgaria - top hotele cu preturi

Lista si preturi pentru odihna 2022 in Bulgaria din Chisinau cu autocarul in cele mai populare si vindute hoteluri, pe cere aleg turistii din tara noastra.
de la €328

Hotele la prima linie si cu sezlonguri gratuite

Va invitam sa va relaxati in cele mai bune hoteluri din Bulgaria pe coasta marii Negre. Va asteapta hotelurile in urmatoarele statiuni: Sunny Beach, Obzor, Nisipurile de Aur si altele
Va oferim odihna in cele mai bune hotele Bulgariei de pe prima linie.
Hotele date nu numai se afla pe prima linie, dar si ofere set de plaja - sezlonguri si umbrele gratuite, si servicii All Inclusive.
de la €255

Bulgaria - hotele cu aquapark

Bucurați-vă de activități în aer liber în Bulgaria la hoteluri cu aquapark. Indiferent de hotelul pe care îl alegeți, vă așteapta:
- Nivel ridicat de servicii;
- Camere confortabile;
- Divertisment activ pentru toate gusturile și virstele
de la €214

Stațiunea Golden Sands, hoteluri recomandate

Statiunea Golden Sands are o clima blinda, iar avantajul sau principal este plaja superba cu nisip auriu.
Hotelurile moderne ofera conditii de trai bune: camere confortabile, o gama larga de servicii suplimentare de o calitate inalta.
Un loc central de distractii in Golden Sands, cu exceptia plajei si promenadei, este aquapark-ul Aquapolis, care este impartit in trei sectoare (copii, adulti si o parte speciala pentru fanii de divertisment extremal).
de la €175

Sunny beach - stațiunea populară in Bulgaria din Chișinău

Sunny Beach - este o statiune turistica foarte populara in Bulgaria. Pe teritoriul statiunii functioneaza aproximativ 800 de hoteluri de diferite categorii.
Statiune se orienteaza pe o vacanta la plaja pentru intreaga familie.
Cea mai buna optiune de odihna aici va fi sistemul All Inclusive (tot inclus), care include mesele si bauturile gratuite pe tot parcursul zilei
de la €174

Odihna econom în Bulgaria - nu plătești nimic adăugător

In cazul in care cel mai important pentru dvs in vacanta este soarele, plaja si marea, sortimentul nostru de hoteluri va va fi foarte folositor.
Sezon de vara in Bulgaria in statiunile marii Negre incepe din mijlocul lunii mai si dureaza pina la inceputul - mijlocul lunei octombrie.
Si indiferent de perioada de vacanta aleasa de dvs, va veti gasi odihna la preturi rezonabile.
de la €174

Bulgaria - odihna cu copii | hotele pentru familii

Odihna cu copii in Bulgaria din Chisinau are multe avantaje:
- Mare cu o concentratie scazuta de sare,
- Plaje de nisip largi,
- Soare, clima blinda si lipsa de aclimatizare,
- Fructe proaspete si alimentie de calitate inalta in hoteluri
de la €420

Bulgaria din Chișinău, rezrevare din timp in Bulgaria

Bulgaria oferă o mulţime de clipe plăcute pentru fiecare membru al familiei tale! Ospitalitatea bine cunoscută a localnicilor creează o armonie perfectă într-o frumusețe a naturii bulgare, a mării calde şi programe vaste pentru excursii. Aici vă puteţi bucura de o vacanță chiar şi la un cost scăzut. Rezervarea anticipată a călătoriei în Bulgaria oferită de AviaTur permite un cîștig suplimentar în ceea ce privește preţul și în același timp asigură accesibilitatea la serviciile solicitate de Dumneavoastră.

odihna in Bulgaria varaOdihna în perioada estivală se bucură de o mare popularitate, căci se pot efectua excursii combinate cu vizitarea locurilor istorice. Mii de kilometri de plaje curate, mare caldă, afectuosă, calmă și o mulțime de impresii de neuitat – sunt toate în favoarea turiștilor. Clima locală este potrivită și favorizează primirea bronzului mult așteptat și frumos etalat, iar mulțimea izvoarelor minerale cu apă pură ajută la îmbunătăţirea stării dumneavoastră de sănătate în orice moment al anului.


odihna in Bulgaria iarnaSărbătorile de iarnă petrecute în Bulgaria din Chișinău - e cel mai potrivit moment pentru a-l petrece la staţiunile locale de schi, în special la sărbătorile de Crăciun şi Anul Nou. Sezonul de iarnă începe în luna decembrie şi durează pînă la sfîrșitul iernii. Odihna pe timpul iernii, deseori pleacă întreaga familie alături de copii. Echipamentul special pentru iarnă poate fi ales și pentru cei mai mici membri ai familiei, pentru a se putea bucura cu toții de odihnă.


Bulgaria din ChisinauIndiferent de perioada anului, vacanța este însoţită întotdeauna de un program interesant pentru excursii. Oraşele antice - maiestuosul Templu, mănăstirile arhitectural-istorice şi rezervațiile naturale - permit fiecărui cunoscător de frumusețe o delectare de neuitat. Deseori excursiile sunt însoţite de degustări ale bucatelor și băuturilor locale, precum şi participarea la diverse activităţi culturale. Iubitorii de vacanțe active pot face o excursie scurtă cu barca în Istanbulul turcesc sau pe coasta română.

Odihna in Bulgaria - este o alegere excelentă în comparație cu preţul relativ scăzut. Excursiile contribuie la primirea celor mai deosebite impresii. Vă veți întoarce cu multă plăcere la noi, dacă călătoriți împreună cu AviaTur!