Tururi Recomandate - Grecia

Grecia - top hotele

Managerii companiei noastre au facut lista cu cele mai populare hotele Greciei, Halkidiki, cu pretul la odihna in sezon de vara. Oferte cu plecare din Chisinau cu autocar.
de la €229

Grecia, insula Zakynthos cu AVIA

Insula Zakynthos, cu zbor direct din Iasi - una dintre cele mai renumite și frumoase insule din Grecia și marea Ionică, cunoscuta în întreaga lume pentru frumusețea sa, istoria bogata. Nu e de mirare ca insula este considerata una dintre cele mai verde dintre insulele grecești. Insula este faimosa pentru plantațiile sale de măslini, plaje exotice și ape turcoaz. Și în acest sezon puteți zbura la odihna pe insula grecească Zakynthos cu zbor direct din Iasi
de la €559

Grecia - preturi la odihna All Inclusive

Vă oferim să vă odihniti în Grecia în hoteluri care lucrează pe baza sistemului All Inclusive. Un astfel sistem de masa are mai multe avantaje:
- O gamă largă de mincaruri pentru fiecare gust;
- Băuturi alcoolice și nealcoolice locale în cantități nelimitate;
- Gustări în orice moment
de la €529

Odihna in Grecia DELUXE

Special pentru dumneavoastra am facut selectia de cele mai bune hotele Deluxe în Grecia, Halkidiki, precum și pe insula Creta.
- Hotelurile luxoase, situat pe malul azuriu al Marii Egee, atrag turiștii din întreaga lume.
- Feluri de mincare rafinate de la bucătari de top,
- Atmosfera placuta si personalul atent va lasa amintiri placute din Grecia.
de la €493

Ne odihnim in Grecia la insula Creta cu zbor direct

Insula Creta, este spălată de trei mări, fiecare cu o natură unică în felul său, climă blîndă a mării mediteraniene, fiind un adevărat paradis pentru turiştii, care sunt în căutarea unei experienţe de neuitat şi a odihnei la un nivel înalt.
Hotele de clasă lux cu personal calificat, excursii captivante pe insula Creta, vor face odihna o adevărată aventură.
de la €385

Plecam in Grecia fantastica cu autocarul

Rezervarea din timp a vacanței in Grecia 2022 deja a început, astfel puteți sa vă planificati cea mai buna odihna de vară în Grecia la prețuri rezonabile. In acest sezon va oferim sa mergeti in Grecia cu autocarul din Chișinău. Oferim tururi săptăminale pe autocare confortabile pe peninsula populara Halkidiki - Kassandra, Sithonia, Athos. De asemenea la noi veți găsi un asortiment decent de hoteluri pentru orice gust și buget.
de la €220

Grecia – odihna cu copii | hotele pentru familii

Majoritatea hotelurilor din Grecia au grijă de oaspeții săi cei mai mici și le ofera:
- Piscine cu topogane de apă,
- Mini-cluburi pentru diferite virste,
- Meniu cu multime de fructe, legume, cereale, precum și un loc separat in restaurant,
- Animație activă, care garantează distracția pentru copiii dumneavoastră.
de la €441

Odihna in Grecia din Chisinau

Excursia în acest colț de rai va rămîne mereu în amintire, în primul rând prin diversitatea sa, și nu în ultimul rînd, prin trăirea multor senzații fascinante. Odihna în Grecia va îmbina în sine tot ceea ce este necesar pentru o odihnă completă şi distractivă, indiferent de preferințele turiștilor care vizitează acest plai cu o istorie destul de interesantă. Acest loc merită a fi vizitat, întrucît fiecare excursie va aduce impresii de neuitat. Orice turist va găsi aici propriul său anturaj, care îi va permite să uite complet de problemele cotidiene. Compania AviaTur oferă cea mai bună selecţie de programe pentru odihna în această direcție; astfel, în Grecia, oferind o întreagă gamă de servicii turistice confortabile.

Programul pentru excursie

odihna in Grecia din ChisinauOdihna in Grecia permite sufletului descoperirea adevăratelor simboluri ale întregii culturi de pe acest teritoriu, multe dintre ele atingînd o vîrstă milenară. A vedea cu propriul ochi Acropole împreună cu Panthenon, anticul Panathinaikos din marmur, Teatrul lui Dionysus, arcul Ariadnei, Templul lui Zeus din Olimp şi o mulţime de alte locuri istorice de mare importanță, pot fi vizitate chiar la sosirea în orașul Atena, unde vin majoritatea turiştilor, dornici de a vizita acest loc.

În întreaga ţară sunt situate o mulțime de monumente din epoci diferite, reflectând dezvoltarea statului grecesc şi a civilizaţiei universale ca un tot întreg. Aici există o mulțime de obiecte cu caracter religios, numărul lor depășind - 1000 de mănăstiri. Existența traseelor montane ușurează circulaţia rapidă şi confortabilă între locurile istorice semnificative.

Odihna pe litoralul mării

Grecia din ChisinauLitoralul Greciei se întinde pe o suprafață de 13.700 kilometri şi este cel mai lung litoral din Europa. Țărmul acestei antice țări este cuprins de cinci mări, în care sunt situate mai mult de două mii de insulițe - unice prin frumusețea lor. Multe dintre ele au o infrastructură turistică foarte bine dezvoltată. La dispoziția turiștilor este oferită atît activități extreme, cît și tipuri calme de odihnă, localizate pe cele mai renumite plaje. Turiștii care au comandat o vacanță în Grecia prin intermediul companiei AviaTur vor fi cazați în cele mai moderne hoteluri și se vor bucura în totalitate de beneficiile serviciului hotelier.

Pe lîngă faptul că odihna in Grecia este extraordinară, veți fi surprinși prin gama largă de bucate delicioase, o varietate de plaje cu apă cristalină, trasee special construite pentru turiști, precum şi o atmosferă vibrantă cu caracter de divertisment. O mare popularitate zonei date crează prezența prețurilor mici în comparație cu înaltul nivel de servire a turiștilor.