Tururi Recomandate - Israel

Israel - tur econom din Chișinău.

Cine mai dorește odihnă în Israel din Chișinău? Țara deschisă pe tot parcursul anului de recreere este una dintre cele mai vizitate regiuni ale lumii și este renumită pentru posibilitățile sale largi de odihnă confortabilă pentru orice turist și pentru fiecare gust.
Odihnă în Israel din Chisinau cu compania AviaTur - o gamă largă de hotele, tururi excursionale, precum și zboruri convenabile directe din Chisinau sau cu conexiuni bune prin Kiev, Bucuresti sau Stambul.
de la €585

Trei mări într-o săptămînă

Va oferim odihna si turul excursional in Israel: Trei mari intr-o saptamina. Marea Moarta - Eilat - Netania. Tururi în Israel sunt populare în orice sezon. Aceasta se datorează faptului că Israelul - o țară unică cu turism pe tot parcursul anului.
Călătorii se bucură de programul bogat de tururi excursionale cu vizitarea a celor mai cunoscute obiective turistice și orașe, inclusiv Marea Moartă, Ierusalim, Eilat, Haifa și multe altele.

Tur prin Israel "De la Est la Vest"

Odihna in Israel din Chișinău - turul popular prin toata țara. Netania - Ierusalim - Marea Moarta. O vacanță minunată în Israel pentru locuitorii din Chișinău disponibilă pe tot parcursul anului.
În fiecare an, număr mare de turiști din Moldova și Chișinău aleg vacanța în Țara Sfîntă, pentru a vedea locurile sfinte legate de istoria biblică - Nazaret, Bethlehem, Ierusalim, Tabgha, și multe altele. Compania AviaTur va propune sa diversificati odihna în Israel, și să plecați în diverse excursii interesante.

Tur in Israel pentru 12 zile (dupa cerere)

Cele mai populare statiuni de Israel așteaptă pe tine - Tel Aviv, Natania, Eilat, și desigur, Marea Moartă.
Israel 2021 oferă o mulțime de tururi distractive si interesante , precum și odihna pasiva cu relaxare pe malul Marii Moarte, Mediteraniene sau a marii Rosii. Te asteapta cele mai renumite obiective turistice din țara Sfântă, și, dacă doriți, puteți de sine stătător face de o vacanta de neuitat in marile orașe – Tel-Aviv, Haifa, Netanya, Eilat și altele..
de la €860

Odihnă la Marea Moartă

Exista in lume o mulțime de locuri frumoase care merită a fi vizitate, fără a ezita. Iar unul dintre aceste colțuri minunate și unice ale pământului este Marea Moartă, Israel.
Fapte interesante despre Marea Moartă: 60% din minerale din marea nu apar în nici un corp de apă a planetei; cel mai jos punct de pe pământ - 423 de metri sub nivelul mării; marea are mai mult de 3 milioane de ani.
de la €826

Tur în Israel - Țara Sfîntă

Pelerinajul în Israel din Chisinău - este o mare posibilitate în cadrul unui tur organizat de a veni în contact cu relicve și a vedea locurile sfinte creștine din Ierusalim, Nazaret, Bethlehem, Tabgha, Capernaum.
Pelerinajul în Israel din Chișinău organizează agenția de turism - AviaTur. Alegerea corectă în găsirea unui operator de turism de încredere în Israel. Organizam tururi excursionale si tururi de pelerinaj in Israel din Chisinau pe tot parcursul anului!

Odihnă în Israel 8 zile + 3 excursii

Circuit Israel, toate orasele in doar 8 zile! Israel este destinatia turistica unde fiecare dintre noi isi doreste sa ajunga cel putin odata in viata! Israel reprezinta unul dintre cele mai importante locuri sacre pentru toate cele 3 mari religii monoteiste ale lumii: islamismul, iudaismul si crestinismul.
de la €656

Odihna in Israel din Chisinau

Această țară poate fi vizitată în orice moment al anului şi întotdeauna permite turistului odihna efectivă şi, evident, relaxantă! Milioane de turişti din întreaga lume vizitează anual Israelul – orașul în care nu doar se odihnește bine, dar și primești o doză pe măsură de energie pozitivă și impresii de neuitat. Odihna in Israel include în sine vizitarea celor mai frumoase monumente istorice, precum şi tratamentul în cele mai prestigioase clinici, cunoscute la nivel mondial. În cadrul companiei AviaTur puteți selecta un program individual de odihna in Israel din Chisinau - inclusiv posibilitatea de rezervare timpurie a călătoriei

Programul excursiei

odihna in Israel din ChisinauÎn Israel sunt prezente o mulțime de monumente religioase, cu sfințenie protejate de creștini, musulmani și evrei. Un mare interes, turiștii acordă excursiilor la locurile sfinte – ce înglobează în sine cele mai vechi epoci ale lumii. Infrastructura de transport foarte dezvoltată, confortabilă şi rapidă - permit o circulație perfectă în întreaga ţară. Astfel, de-a lungul unui singur tur puteţi vizita multe locuri remarcabile şi celebre. Pentru turiști este deschis accesul la multe monumente din antichitate, dar pentru cei care nu au fost aici niciodată, este mai bine să utilizeze serviciile ghizilor turistici locali.

Tratamentul

Israel din ChisinauDe multe ori, odihna in Israel este combinată cu tratamentul dermatologic, neurologic, cancerologic şi multe alte afecțiuni fizice. Medicina locală este în legătură directă cu condițiile climatice unice, precum şi cu utilizarea tehnicilor. În renumitele clinici din preajma Mării Moarte se poate îmbunătăţi starea sănătății chiar şi atunci când boala este deja într-o stare avansată. De un mare interes printre turiști se bucură tratamentele cu noroi şi cu apă, precum şi tratamentele anti-îmbătrînire ale cosmetologiei locale.

Odihna pe malul mării

Iubitorii odihnei pe litoral apreciază Israelul pentru ospitalitatea lor inedită pentru a primi toți doritorii de a vedea marea în orice anotimp al anului. Vara, de o mare popularitate se bucură stațiunile mării mediterane şi mării moarte, unde sezonul de plajă durează începînd cu luna mai și finisînd cu luna noiembrie. În timpul lunilor de iarnă, mulți turiști aleg Marea Roşie, unde temperatura apei nu este mai joasă de 20°C, chiar şi în februarie. Iubitorii de odihnă activă pot vizita toate cele trei mări în timpul unei singuri excursii, căci Israelul este de dimensiuni relativ mici. În funcţie de preferinţele individuale, vă puteţi relaxa în Tel -Aviv şi Haifa (pentru cei ce doresc o odihnă activă), iar cei ce doresc o odihnă liniștită pot alege stațiunile din Netanya, Bat-Yam sau Herzliya. Pentru a a primi detalii în direcțiile propuse de noi pentru odihna in Israel, turiștii vor apela la serviciile companiei AviaTur.