Tururi Recomandate - Muntenegru

Zburam la odihna in Muntenegru cu copii

De ce ar trebui să alegi în Muntenegru pentru o vacanta cu copiii: clima blanda, plaje curate, dintre care multe sunt marcate cu Blue Flag, o atmosferă relaxată (bunăvoința populației locale), stațiuni ecologice.
Mulți turiști spun că muntenegrienii au atitudine specială fata de copii. La vederea unui copil drăguț toată lumea se rupe într-un zâmbet, incearca să-i dea bomboane.
de la €910

Odihna All Inclusive - tururi cu avion

Doar câteva hoteluri din Muntenegru, lucrează la un astfel de sistem, care oferă gustări în timpul zilei, programul de animație și șezlonguri gratuite cu umbrele pe plajă.
Masa All Inclusive în statiunele din Muntenegru, de obicei, implică trei mese și o gustare cu băuturi pe tot parcursul zilei.
Aflati preturi pentru odihna All Inclusive in Muntenegru
de la €649

Odihna in Muntenegru din Chișinău cu avion

Muntenegru - stațiunea Adriatica excelenta pentru o vacanță pe plajă, cu natura frumoasă și perspective luminoase.
Tara teatrelor, al festivalurilor si al sejururilor turistice este impanzit de leandri, palmieri, maslini si smochini, iar din imediata apropiere muntii si padurile de brad isi trimit peste statiune parfumul sanatos.
În acest sezon va oferim sa mergeti la odihna în Muntenegru cu un zbor direct din Chișinău.
de la €316

Tururi in Muntenergu direct din Chisinau

Muntenegru – este o tara uimitoare, cu o frumusete incredibia. Aici puteti vedea o combinație fantastică de munți înalți si marea azurie.de culoarea verde succulent.

Muntenegru din Chisinau

Compania Avia Tur propune tururi in Mntenegru cu autocarul din Chisinau sau cu avionul. Indiferent de ce tur o sa alegeti,fiti siguri va asteapta cele mai frumoase peisaje și o plăcere estetică pe tot parcursul vacanței.

Cele mai populare stațiuni din Muntenegru

Черногория из Кишинева Ulcinj - o stațiune populară de sud a țării, aici preferă să vină familiile cu copii precum și iubitorii de plaje de nisip. Aici sunt cele mai bune plaje naturale cu nisip cu cel mai mare număr de zile insorite pe an. Dar vârful munților de aici sunt practic invizibili.

Budva - una dintre cele mai populare stațiuni din Muntenegru,aici mereu sunt cei mai multi turisti. În Budva există multe locuri de vizitat și de odihnă (baruri, taverne, cetate).

Kotor – un oras mic tipic Italian, care este ascuns în Golful Kotor. Statiunea este faimosa pentru numărul mare de biserici și tot felul de atracții.

Herceg Novi - cea mai verde stațiune din Muntenegru. Stațiunea este situate la poalele muntelui, strazi incrucisate ce urca sus si in jos la mare.

Tivat - nu este numai de aeroport, dar, de asemenea, o stațiune populară printre localnici. În Tivat de obicei nu există multi turisti, respectiv vacanta aici va costa un pic mai ieftin. Atracția principală a orașului – o imensa dană pentru iahturi de lux.

Muntenegru din ChisinauIgalo - cea mai vestică stațiune. Interesant în primul rând pentru cei care doresc să-si îmbunătățească sănătatea.Pe teritoriu statiunii se afla o institutie medicala,ce ofera servicii de reabilitare după boli și intervenții chirurgicale. Statiunea este faimoasa pentru plaja sa superficială și noroi medicinal.

Plaje in Muntenegru

73 km din plage ale Muntenegrului sunt cu nisip. plaje de prundis si din beton, plus sunt plage cu nisip adus sau cu pietris. Pina la urma trebuie de inteles ca Muntenegru – este tara muntilor. Toate plajele sunt municipale cu intrari gratis,dar pentru sezlonguri o sa achitati in jur de 10 / 20 de dolari.