Tururi Recomandate - Spania

Odihna în Barcelona din Chișinău

Vă invităm să vă odihniți într-unul dintre cele mai frumoase orașe din lume - Barcelona.
Marea, energie incredibilă, trafic de biciclete, infrastructură turistică excelentă, petreceri extraordinare, plaje și cea mai curată Marea Mediterană, împreună cu tone de atracții.
Fără îndoială, fiecare turist va găsi ceva de făcut!
de la €634

Odihna excelenta cu familia si copii in Spania. Zburam din Chisinau

Unele dintre cele mai bune statiuni din Spania pentru copii sunt considerate Costa Brava si Costa Dorada, situate in apropiere de Barcelona. Plajele de nisip magnifice sunt marcate cu Flagul Albastru pentru curatenie si ecologie. Infrastructura dezvoltata ?i o mul?ime de divertisment pentru intreaga familie, precum ?i marea calda - asta e ceea ce atrage pe turistii cu copii mici. Adauga?i la aceasta faptul ca sezonul de turism dureaza din mai pana in octombrie.
de la €1306

Statiunea ecologica Salou - cele mai bune hoteluri

Salou (Costa Dorada) - stațiunea perfectă pentru o vacanță cu familia în Spania pe coasta mediteraneană. Toate plajele din Salou sunt marcate cu Blue Flag, acestea sunt recunoscute ca zona ecologica si intrare in apa cu nisip fin. Cea mai mare distractie pentru tineret este parcul „Port Aventura“, faimos pentru toboganele sale și aquapark.
de la €457

Cea mai populara statiune - Lloret del Mar

Va invitam în Spania în stațiunea Lloret de Mar - un centru turistic din Costa Brava și principalul oras distractiv unde oamenii vin din diferite țări. Lloret de Mar atrage turistii datorita mulțimei de baruri, discoteci, cluburi de noapte cu programe de dans și spectacolelor cu laser. În plus, Lloret de Mar are o mie de ani de istorie, transformat dintr-un mic sat într-una dintre cele mai renumite statiuni turistice din Spania si Europa, a devenit cel mai elegant oraș de pe coasta spaniolă.
de la €453

Spania magnifică din Chișinău, odihna All Inclusive

Spania - lumina si azurul, sunete de chitara si castaniete, trandafiri in par, fandago furios si un flamenco pasionat. Dar denumirile statiunilor de pe litoralul spaniol suna ca un cintec: Costa Brava, Costa Dorada, Costa del Sol... Mulți turiști preferă odihna cu sistemul de masa All Inclusive, care permite să se bucure de vacanta la maxim. O gama larga de hoteluri in statiuni populare și costul de odihna în Spania din Chișinău in materialul nostru.
de la €528

Spania - preturi la odihna cu zbor direct din Chișinău

Una dintre cele mai vizitate țări din lume - Spania, vă așteaptă la odihna! Mai mult de 50 de milioane de turiști în fiecare an aleg marea, soarele, bucătărie excelenta, ospitalitatea, peisaje magnifice, patrimoniu istoric și cultural bogat. În acest sezon va oferim un zbor direct spre Spania din Chișinău, odihna la stațiunile populare, precum și o gamă largă de hoteluri la prețuri accesibile. Grabiti sa rezervati cea mai buna vacanta de vara in Spania din Chișinău.
de la €431

Tururi in Spania direct din Chisinau

Sloganul principal al turismului în Spania - I need Spain (Am nevoie de Spania) Si cu această afirmatie nu pate fi de accord doar cel care nu a vizitat aceasta minunata tara. Plaje faimoase cu nisip, cu o clima blanda mediteraneana, nivel ridicat de servicii cu un număr mare de monumente istorice și de arhitectură si multe atractii turistice.

Spania din Chisinau - deja este posibila rezervarea celor mai bune oferte pe gustul fiecarui si de a vă pregăti pentru odihna visului.

Испания из Кишинева

Fara indoiela Spania – este o tara diversă și cu multiple fațete. Aici puteți combina cu succes o vacanță pe plajă cu un tur exceptional.Tinerii de asemenea au din ce alege - dintr-o multime de stațiuni active, cu o viață de noapte vibrantă și petreceri până în zori.

Plajele Spaniei

An de an Spania ia “Steaguri Albastre” pentru plajele curate si ecologice.

În primul rând, ar trebui să acordati o atenție la stațiunile cu prefixul „Costa“,cele mai populare statiuni – sunt Costa Brava si Costa Dorada. Aceste doua statiuni se afla la aceeas distanta de Barcelona, iar turiștii combina cu succes o vacanță pe plajă cu un tur excursional.

În plus, este usor accesul la parcul de distracții Port Aventura, în care toți, indiferent de vârstă, se simt ca un copil.

Cazare in Spania

Alegerea cazarii in Spania, este suficient de mare.Unde alegeti sa stati? Poate alegeti apartamente cu toate condițiile necesare. Poate că o sa alegeti un complex hotelier, care lucrează pe sistemul All Inclusive. Poate că dmv o sa urmați majoritatea turiștilor și o sa dati preferințe unui hotel mic, care oferă servicii de cazare confortabile, aproape de plajă. În orice caz, sunteti așteptati cu bratele deschise de catre spanioli, de infrastructură bine dezvoltată, seri și nopti pline de distracție, și, desigur, plaje frumoase și mare.

De ce trebuie neaparat sa vizitezi Spania

Испания из Кишинева

  • *Zbor direct din Chisinau,zborul dureaza putin mai mult de 3 ore.
  • *O multime de statiuni,sezonul de vara incepe la mijlocul lunii mai si se termina la sfirsit de octombrie.De asemenea sunt statiuni unde e posibil scaldatul si bronzatul anul imprejur – Insulele Canare.
  • *Climat mediteranean moale.
  • *Hoteluri pentru orice gust si buzunar.
  • *O varietate mare de excursii inclusive si in alte tari precum Franta, Italia, Andorra, Portugalia, Monaco. În general, Spania - este un muzeu în aer liber.
  • *Numeroase oportunități pentru seri si nopti active de odihnă.