Tururi Recomandate - Turcia

Turcia - top hoteluri

Preturi la odihna in hotele populare din Turcia cu zbor direct din Chisinau. Preturi actuale pentru odihna in sezonul de vara de la managerii companiei noastre.
de la €308

Vă plănuiți odihna 2022? Turcia din Chişinău

Mulți turiștii aleg Turcia, datorita multor avantaje:
- O serie de hoteluri confortabile;
- Infrastructură turistică bine dezvoltată;
- Plaje curate;
- Mare și munții pitorești.
de la €246

Cea mai populara regiunea pentru odihna in Turcia - Kemer

Regiunea este situata pe coastă între mare și munți mai mari de 2000 de metri.
Kemer este cea mai populara regiune pentru odihna dintre turistii țării noastre. De ce? Pentru ca regiunea oferă o frumusete uimitoare si peisaje excelente de combinația muntulor si marii.
In Kemer functioneaza cele mai mari centre comerciale și cluburi de noapte, care atrag in fiecare zi mii de turisti din toata coasta
de la €246

Odihna econom in Turcia de la 246 euro

Hoteluri turcesti pentru călătorii econom se difera de giganți de 5 stele prin următorii parametri:
- Teritoriu mai compact,
- Distanta 200-600 de metri de la plajă,
- O gamă mai restrinsă de servicii oferite,
- Imobilarea camerelor simpla
de la €246

Turcia - odihna cu familia | hotele pentru copii

Nici o altă țară nu oferă aceleași condiții confortabile pentru odihna cu copii, ca Turcia. De aceea, în cazul in care alegeti o destinatie pentru a merge în vacanță din Chișinău cu copil mic, atunci alegerea ar trebui să se rezume cu siguranta la Turcia.
De asemenea, în timpul liber de la înot și plajă, puteți merge cu copiii în numeroase excursii interesante concepute pentru cei mai tineri turiști.
de la €663

Hotele regiunii Antalia

Mulți turiști aleg ca destinatie Antalya, din motive a numeroaselor avantaje ale aceste regiunii, inclusiv:
1) Apropierea de aeroport, ceea ce va reduce semnificativ timpul de transfer la hotel;
2) Varietate larga de hoteluri pentru toți turistiii;
3) Infrastructură turistică bine dezvoltată, inclusiv piețele de est și magazine de suveniruri;
4) Oportunitatea buna de a pleca in diferite excursii
de la €413

Hotele regiunii Side

Alegeți o vacanță în regiunea Side dacă:
- Preferati plajele de nisip,
- Va place mirosul de pini și eucalipt, care sunt în creștere peste tot,
- Daca sunteti un fan de artefacte antice și ruine antice,
- Și dacă doriți să traiti aproape de aeroport. Distanța de la Antalya la Side - 70 km.
de la €271

Odihna in Turcia, rezrevare din timp in Turcia

Popularitatea Turciei se bazează în primul rînd pe calitatea înală a serviciilor. Cunoscuta ofertă all-inclusive - aplicată în multe hoteluri turceşti - permite într-un timp foarte scurt îndepărtarea turiștilor de problemele cotidiene și permit încadrarea deplină într-o atmosferă de vacanță extraordinară. Rezrevare din timp in Turcia de către agenția Avia Tur poate diminua semnificativ cheltuielile pentru agrement, favorizând astfel rezervarea unei variante de odihnă de un nivel înalt din cadrul resorturilor care se bucură de o popularitate vastă în rîndurile turiștilor.

Odihna in Turcia la mare

odihna in TurciaOdihna in Turcia ilustrează marea caldă, soarele gingaș şi o mulţime de impresii pozitive, de neuitat. Staţiunile locale mediteranene găzduiesc anual milioane de turişti din întreaga lume, fiind susținute de o infrastructură turistică foarte dezvoltată. Tocmai din acest considerent nu se simte nici o restricție - aici totul este gîndit și bine organizat. Multe hoteluri au propriile lor plaje. Pe teritoriul acestor plaje adesea puteţi vedea mult cunoscutul drapel galben – alocate fiind surse importante anuale pentru respectarea standardelor de calitate.

Particularităţile turismului local

În oferirea serviciului ,,este totul inclus” de către hotelurile turcești, se include un larg program distractiv atît pentru copii, cît și pentru maturi. Pentru o recreere de înaltă calitate - aici sunt destule distracții, inclusiv discotecile magnifice pentru tineret. Caracteristic vacanţei turcești este prezența shoping-ului la prețuri nesemnificative, unde achiziţionarea de bunuri este adesea însoţită de un fascinant proces de tocmeală.

rezrevare din timp in TurciaLa dispoziția turiștilor sunt incluse o mulţime de programe pentru excursii. Cei care preferă o odihna in Turcia liniștită în locul celei active, au posibilitatea de a vizita monumentele istorice cu o plinătate de senzații de plăcere. Aici vor face cunoștință cu monumente de cultură antică, situate în preajma edificiilor de arhitectură modernă. Influenţele mai multor culturi, care au lăsat amprenta în istoria turcă pe parcursul secolelor sunt vizibile aici la fiecare pas.

Trebuie să menționăm, de asemenea, renumita ospitalitate turcească, care este în strânsă legătură cu particularităţile de preparare a bucatelor tradiționale. Turiştii care au vizitat Turcia lasă multe comentarii pozitive în ceea ce privește staţiunile locale, fapt pentru care orice turist găseşte aici odihna mult dorită. Odihna in Turcia cu agenția Aviatur este o alegere excelentă!