Super preţuri la hotele retelei Amara

Amara-Prestige1 Amara-Prestige2 Amara-Prestige3

Hotele Amara din Turcia uimesc prin deservirea sa, arhitectura, teritoriul incomparabil de mare, diversitatea ofertelor şi bineînţeles, prin înalta sa calitate de deservire. Reţiaua hotelieră a primit  de nenumărate ori premii de talie naţională şi internaţională, cum ar fi: Top Hotels, TUI Holly, Otelpuan şi altele.

AMARA PRESTIGE 5* / HV1 – 538 €

Acest hotel de la malul mării oferă o plajă privată cu steag albastru pe coasta mediteraneană. Proprietatea are 2 piscine în aer liber, cu un tobogan de apă, o sală de fitness și un centru spa. Decorate în culori pastel pentru a crea o atmosferă caldă.

___________________________________________________________________________________________________________

AMARA-CLU- MARINE1 AMARA-CLU- MARINE2 AMARA-CLU- MARINE3

AMARA CLUB MARINE NATURE 5* / HV1 – 628 

Hotelul  este situat la 45 km de la aeroportul or. Antalya, la 15 km de la Kemer, în regiunea Beldibi, pe malul plajului, intr-un mic paradis, inconjurat din toate părţile de pini, într-o lume unde se întîlneste marea Mediteraniană cu munţii Taros. Hotelul este  format din 18 cabane, fiecare avînd doua sau trei etaje.

___________________________________________________________________________________________________________

amara-dolce-vita3 amara-dolce-vita1 amara-dolce-vita2

AMARA DOLCE VITA 5* / HV1 – 725 

Hotelul  Amara Dolce Vita Luxury 5* – un hotel perfect de tip club situat departe de agitaţia oraşului. Este dotat cu camere noi, spaţioase şi moderne, cu cea mai lungă plajă de pe coastă, vip – zonă pe plaj (corturi cu gustări pe tot parcursul zilei), deservire şi alimentaţie la nivel înalt, animaţie pentru maturi şi copii. Recomandăm acest hotel pentru odihnă scumpă dar şi variată pentru toaă familia, de la mic la mare.

Preţul include:
– zbor Chişinău – Antalya – Chişinău, zbor 08.06.17
– transfer aeroport – hotel – aeroport
– cazare în hotel 6 nopţi (pentru o persoană in camera dubla)
– masa All / Ultra All Inclusive
– asigurare medicală

Vacanţă de nivel înalt în cele mai bune hoteluri ale Turciei la preţuri bune!
AviaTur - agentia de turism din Chisinau
aSDasa
spania-din-chisinau-2017turcia-din-chisinau-2017 israel-din-chisinau-2017 grecia-din-chisinau-2017 cipru-din-chisinau-2017bulgaria-din-chisinau-2017 muntenegru-din-chisinau-2017