Business training-uri

Business training – reprezintă o oportunitate excelentă pentru reprezentanții din sfera serviciilor și vînzărilor de a învața eficient arta de a vinde, într-un format neobișnuit și accesibil, combinînd instruirea cu petrecerea plăcută a timpului la munte!

Avantajele Business Training-ului

  1. Proiect unic pe piața din Republica Moldova;
  2. O echipă de succes formată din profesioniști din sfera turismului și din business-traineri activ implicați in domeniul vînzărilor;
  3. O oportunitate excelentă de a arăta respectul și recunoștința față de angajații Dvs;
  4. Sporirea potențialului de muncă și a spiritului de echipă;
  5. Odihnă pentru restabilire și de motivare;
  6. Dezvoltarea abilităților practice;
  7. Dvs nu cheltuiți bani, dar investiți in profitul Dvs!

Specificul Business Trainingului este de a dezvolta abilitățile personalului în baza situațiilor reale din practica lucrului cu clienții, ceea ce ar permite nu doar obținerea de noi cunoștințe, dar și gasirea soluțiilor pentru problemele existente.

Rezultatul trainingului – instruirea personalului și orientare spre atingereascopurilor propuse.

PROIECTELE NOASTRE

KMB 3 kmb 4 kmb7KMB1 kmb2 kmb6

În acest an, Compania AviaTur, de asemenea a pus accent şi pe traininguri în afara tării, căci acestea sunt o bună posibilitate de a combina odihnă neuitată cu învăţămînt de o calitate înaltă. În acest fel, Compania AviaTur  a organizat o călătorie împreună cu expertul КМБ  – Andrei Şuleanschiy, a cărei rezultat echipa КМБ a rămas foarte mulţumită. 

Noi planificăm în acest an, împreună cu noul nostru brend  Casa Mare, să organizăm numeroase traininguri atît peste hotare cît şi în Moldova, în aşa fel să combinăm utilul cu plăcutul. 

compania-de-turism-chisinau-aviatur