Cartela Discount «TRAVEL CARD»

Compania «AviaTur» este bucuroasă să prezinte clienţilor noştri  cartela Discount «TRAVEL CARD», care vă garantează reduceri, acumularea bonusurilor precum şi participarea la lotereia anuală.

Lucru stabil al companiei noastre a jucat un rol semnificativ la stabilirea relaţiilor armonioase cu clienţii fideli, de care ne mîndim şi propunem lor cele mai bune preţuri.

Cardul clientului fidel  —  reducerea care este permanent cu Dvs.

unnamed

Beneficiile cartelei discount:

  1. Cartela de discount permite să primiti o reducere de 10% la rezervarile hotelurilor din Israel( odihna in hotel si excursii).
  2. La acumularea 100 000 lei în decurs de un an, vă este garantată întoarcerea de 2 000 lei in forma de reduceri la urmatoarele rezervari.
  3. La fiecare 20 000 lei acumulaţi, deţinătorul cardului primeşte 30 de puncte de loialitate, care pot fi schimbate pe cadouri garantate. Acumuleaza mai multe puncte si primeste mai multe cadouri!!
  4. Pentru toti detinatorii cartelei de discount li se ofera 10% reducere de la partenerii nostri (X- STYLE.)
  5. Anual deţinătorul cardului poate participa la loterie. Cadoul principal – odihna gratuita ( Grecia, Turcia, Bulgaria, Israel…)

Reguli pentru deţinătorul «TRAVEL CARD»:

  1. Detinatorul cardului TRAVEL CARD poate deveni fiecare la procurarea oricarui pachet turistic sau al doilea bilet avia.
  2. Totodată, de facilităţile cardului pot benificia prietenii şi rudele deţinătorului de acest card.
  3. În caz de pierderea sau deteriorarea cardului, adresaţi-vă la compania «AviaTur» pentru restabilirea acestuia.
  4. Compania «AviaTur» lasă după sine dreptul de modificare a condiţiilor «TRAVEL CARD», reducerii oferite şi valabilităţii cardului.

Verificati starea contului a cartelei de acumulare